БУШАЧ ПЕРФОРАТОР 40 ЛИСТА

БУШАЧ ПЕРФОРАТОР – 40 ЛИСТА

Висококвалитетни метални перфоратори со граничник за формати за лесна и брза употреба.

– метален
– 40 листови
– погоден за канцелариска и домашна употрба

Shopping Cart
Scroll to Top