БЛОК БРОЈ 5

БЛОК БРOJ 5

Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот нa образование и возраста на ученикот.

Блокот број 5 е достапен во дури 6 различни мотиви, по три женски и машки.

Shopping Cart
Scroll to Top