БЛОК БРОЈ 4

БЛОК БРOJ 4

Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот.

Блокот број 4 е достапен во 4 различни мотиви, по два машки и женски.

Shopping Cart
Scroll to Top