БИРО СЕТ 1/1

БИРО СЕТ 1/1

Биро Сет 1/1 изработен од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапен во 2 бои – црна и сива.

Shopping Cart
Scroll to Top