fbpx

SMART Тетратки

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – ГРАДОВИ 3Д (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – ГРАДОВИ 3D ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) –  3D корица

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 330 g/m² / 3Д рељефна изработка / UV лак + Мат Пластификација / 5+0 металпринт

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – ЖИВОТНИ 3Д (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – ЖИВОТНИ 3D ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) – меки корици 3D

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 330 g/m² / 3Д рељефна изработка / UV лак + Мат Пластификација / 5+0 металпринт

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – СТАРКИ (А4/А5)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – СТАРКИ ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) 

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  (А4) Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

  (А5) Фолија/кутија/палета: 10 / 120 / 5760 парчиња

   

  *оваа тетратка е достапна и во А5 формат

  *оваа тетратка е достапна и со тврди коцици А4 формат

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – ФЛУО ПОРАКИ (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – ФЛУО ПОРАКИ ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) – меки корици

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – ЕМОЏИ (А4/А5)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – EMOJI ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) / А5 (145×205) меки корици

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакуваање:

  (А4) Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

  (А5) Фолија/кутија/палета : 10 / 120 / 5760 парчиња

   

  Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции ←

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – КАМУФЛАЖА (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – КАМУФЛАЖА ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) – меки корици

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – ЕДНОБОЈНА (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – ЕДНОБОЈНА ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297)

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица: GC1 картон 230 g/m² / Мат Пластификација + УВ лак / 4+0

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки / чиста

   

  Пакување:

  Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – SHINE SCHOOL (А4)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – SCHOOL SHINE ПРЕМИУМ

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) – меки корици / А4 – тврди корици / А5 – тврди корици

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  Глитер Корица 250 g/m² / 4+0

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

  *оваа серија е достапна и во А4 формат со тврди корици (Картон 1,5 mm + Глитер Корица 130 g/m²)

  *оваа серија е достапна и во А5 формат со тврди корици (Картон 1,5 mm + Глитер Корица 130 g/m²)

   

  Пакување:

  ( A4 MK ) Фолија/кутија/палета: 10/60/2880 парчиња

  ( A4 TK ) Фолија/кутија/палета: 5/15/1440 парчиња

  ( A5 TK ) Фолија/кутија/палета: 5/30/2880 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции

 • СМАРТ ТЕТРАТКА – РИМАЦ АВТОМОБИЛИ (А4 / А5)

  ЛИПА МИЛ СМАРТ ТЕТРАТКА – РИМАЦ АВТОМОБИЛИ ЛИЦЕНЦА

  Lipa Mill во соработка со Графотекс на пазарот воведува нови иновативни смарт тетратки со мобилна апликација SmartLines која е спeцијално изработена за на учениците да им помогне да се прилагодат на новиот начин на учење на далечина и да го направат попродуктивен.

  Оваа апликација функционира само со посебните смарт маркери кои ги има единствено на тетратките на Lipa Mill и може да се симне од App Store, Google Play Store и Huawei App Galery.

   

  Формат: A4 (205×297) / А5 (145×205) – меки корици

  Листови: 75 g/m² бела офсет хартија (wood-free)

  Корица:  300 g/m² хартија / Мат Пластификација + УВ лак / 4+1

  Предлист: 100 g/m² хартија (wood-free)

  Линијатура: линии / коцки

   

  Пакуваање:

  (А4) Фолија/кутија/палета: 10 / 60 / 2880 парчиња

  (А5) Фолија/кутија/палета : 10 / 120 / 5760 парчиња

   

  →Погледнете ги и останатите тетратки од нашите колекции