fbpx

Перманентни Маркери

 • ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР СО КОС ВРВ – OFFISHOP

  ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР СО КОС ВРВ – ОФФИШОП

   

  Оффишоп перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

  Дебелина на траг: 2-4 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN 407F

  ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN 407F

   

  Пеликан перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Има заоблен врв. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

  Дебелина на траг: 1,5 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – OFFISHOP

  ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – ОФФИШОП

   

  Оффишоп перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Има заоблен врв. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

  Дебелина на траг: 1,5 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • WHITEBOARD МАРКЕР – PELIKAN

  МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА PELIKAN – WHITEBOARD MARKER

   

  ПЕЛИКАН МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА  – WHITEBOARD MARKER – маркер со висок квалитет. При пишување остава интензивен траг и боја на таблата но потоа лесно се брише со соодветен сунѓер без да остави замачкани трагови. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба.

  Дебелина на траг: 2 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • WHITEBOARD МАРКЕР – OFFISHOP

  МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА ОФФИШОП– WHITEBOARD MARKER

   

  ОФФИШОП МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА – WHITEBOARD MARKER – маркер со висок квалитет. При пишување остава интензивен траг и боја на таблата но потоа лесно се брише со соодветен сунѓер без да остави замачкани трагови. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба.

  Дебелина на траг: 2 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • CD DVD МАРКЕР – PELIKAN

  ЦД / ДВД МАРКЕР – PELIKAN

   

  ЦД / ДВД МАРКЕР – PELIKAN со одличен квалитет и интензивна боја. Може да пишува на секоја површина, а посебно е прилагоден за ЦД / ДВД. Водоотпорен. Достапен во повеќе бои.