fbpx

Водени бои

 • Четки за Водени Бои S-COOL

  Четки за Водени Бои S-COOL – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 10) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Четки за Водени Бои PELIKAN

  Четки за Водени Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 12) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Водени Бои + Четка S-Cool Clear

  Водени Бои + Четка S-Cool – водените бои СКУЛ се направени од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

  Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

 • Водени Бои + Четка S-Cool

  Водени Бои + Четка S-Cool – водените бои СКУЛ се направени од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

  Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

 • Водени Бои + Четка PELIKAN SPACE

  Водени Бои + Четка PELIKAN SPACE – водените бои на Пеликан ја поттикнуваат креативноста на децата и се препорачани од професорите ширум светот. Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

  Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

 • Водени Бои + Четка PELIKAN K24

  Водени Бои + Четка PELIKAN K24 – водените бои на Пеликан ја поттикнуваат креативноста на децата и се препорачани од професорите ширум светот. Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта. Секоја боја се наоѓа во поединечно кутивче кое може да се извади и да се користи посебно од останатите бои.

  Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

 • Водени Бои + Четка PELIKAN JUNIOR

  Водени Бои + Четка PELIKAN JUNIOR – водените бои на Пеликан ја поттикнуваат креативноста на децата и се препорачани од професорите ширум светот. Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

  Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

 • Водени Бои + Четка PELIKAN F455

  Водени Бои + Четка PELIKAN F455 – водените бои на Пеликан ја поттикнуваат креативноста на децата и се препорачани од професорите ширум светот. Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

  Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

 • Водени Бои + Четка PELIKAN F355

  Водени Бои + Четка PELIKAN F355 – водените бои на Пеликан ја поттикнуваат креативноста на децата и се препорачани од професорите ширум светот. Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

  Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.