fbpx

Темперни Бои

 • Четки за Темперни Бои S – COOL

  Четки за Темперни Бои S-COOL – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 16) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Четки за Темперни Бои PELIKAN

  Четки за Темперни Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 20) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Темперни Бои YOLLO 1/10 – 10ml

  Темперни Бои YOLLO 1/10 10ml – темперни бои во туба. Се одликуваат со силни, и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 10 различни бои од по 10ml во туба

   

 • Темперни Бои S-Cool 1/12 6ml

  Темперни Бои S-Cool 1/12 6ml – темперни бои во туба со висок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои S-Cool 1/12 12ml

  Темперни Бои S-Cool 1/12 12ml – темперни бои во туба со висок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои PELIKAN NEON 25ml

  Темперни Бои PELIKAN NEON 25ml – темперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни неон бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Спакувани се во атрактивно пакување.

   

 • Темперни Бои PELIKAN 25ml

  Темперни Бои PELIKAN 25ml – темперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови.

   

 • Темперни Бои PELIKAN 1/12

  Темперни Бои PELIKAN 1/12 – темперни бои во туба од највисок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои PELIKAN 1/10

  Темперни Бои PELIKAN 1/10 – темперни бои во туба од највисок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 10 различни бои во туба

   

 • Палета за Бои

  Палета за Бои

   

  Палета за Бои направена од ПВЦ материјал.