fbpx

Пластелин

 • ПЛАСТЕЛИН S-COOL – PVC

  ПЛАСТЕЛИН S-Cool – 10 бои

   

  ПЛАСТЕЛИН СКУЛ со висок квалитет и јаки бои. Пластелинот им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

  Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

   

 • ПЛАСТЕЛИН S-COOL – CART

  ПЛАСТЕЛИН S-Cool – 10 бои

   

  ПЛАСТЕЛИН СКУЛ со висок квалитет и јаки бои спакуван во картонско пакување. Пластелинот им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

  Атрактивниот и модерен дизајн на пакувањето ги прави интересни за секое дете.

  Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

   

 • ПЛАСТЕЛИН PELIKAN – НЕОН БОИ

  ПЛАСТЕЛИН PELIKAN – 12 НЕОН БОИ 

   

  ПЛАСТЕЛИН ПЕЛИКАН со највисок квалитет и 12 јаки неон бои. Пластелинот им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

  Атрактивниот и модерен дизајн на пакувањето ги прави интересни за секое дете.

  Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

   

 • ПЛАСТЕЛИН PELIKAN

  ПЛАСТЕЛИН PELIKAN – 12 БОИ

   

  ПЛАСТЕЛИН ПЕЛИКАН со највисок квалитет и јаки бои. Пластелинот им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

  Атрактивниот и модерен дизајн на пакувањето ги прави интересни за секое дете.

  Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

   

 • ПЛАСТЕЛИН KOH I NOOR – 10 бои

  ПЛАСТЕЛИН KOH I NOOR – 10 бои

   

  ПЛАСТЕЛИН KOH I NOOR со висок квалитет. Пластелинот во боја им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

  Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.