fbpx

Мрсни Бои

 • МРСНИ БОИЦИ – Супер Џамбо S-Cool 1/8

  МРСНИ БОИЦИ – Супер Џамбо S-Cool 1/8

   

  НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ со висок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

 • МРСНИ БОИЦИ – Акварелни S-Cool 1/12

  МРСНИ БОИЦИ – Акварелни S-Cool 1/12

   

  НЕТОКСИЧНИ АКВАРЕЛНИ МРСНИ БОИЦИ со висок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа и капаче за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

  Овие мрсни бои се акварелни што значи дека во допир со вода даваат ефект на водени бои. Направете комбинација од овие две на еден цртеж и добијте вистинско ремек дело.

  Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.

 • МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/8

  МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/8

   

  НЕТОКСИЧНИ АКВАРЕЛНИ МРСНИ БОИЦИ од највисок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

  Овие мрсни бои се акварелни што значи дека во допир со вода даваат ефект на водени бои. Направете комбинација од овие две на еден цртеж и добијте вистинско ремек дело.

  Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.

 • МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/10

  МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/10

   

  НЕТОКСИЧНИ АКВАРЕЛНИ МРСНИ БОИЦИ од највисок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со пластичен слајдер за да се заштити боицата од кршење и детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

  Овие мрсни бои се акварелни што значи дека во допир со вода даваат ефект на водени бои. Направете комбинација од овие две на еден цртеж и добијте вистинско ремек дело.

  Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.

 • МРСНИ БОИЦИ – Џамбо S-Cool 1/12

  МРСНИ БОИЦИ – Џамбо S-Cool 1/12

   

  НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ со висок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

 • МРСНИ БОИЦИ – S-Cool 1/12

  МРСНИ БОИЦИ – S-Cool 1/12

   

  НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ со висок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

 • МРСНИ БОИЦИ – PELIKAN 1/6

  МРСНИ БОИЦИ – PELIKAN 1/6

   

  НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ од нависок квалитет наменети за најмалите уметници. Имаат модерен и забавен изглед и јаки и живи бои за поттикнување на креативноста и голема забава за децата при цртањето.