fbpx

Глина

 • Глина S-Cool – 500g

  Глина S-Cool – 500g

   

  СКУЛ ШКОЛСКАТА ГЛИНА е мека и еколошки чиста глина со висок квалитет. Големата мекост им овозможува на децата да ги направат фигурите до најситните детали. Правењето разни фигури и облици со глина им помага на најмладите при развивање на нивните моторички вештини и креативност.

  Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.

  Достапна е и во пакување од 250g.

   

 • Глина S-Cool – 250g

  Глина S-Cool – 250g

   

  СКУЛ ШКОЛСКАТА ГЛИНА е мека и еколошки чиста глина со висок квалитет. Големата мекост им овозможува на децата да ги направат фигурите до најситните детали. Правењето разни фигури и облици со глина им помага на најмладите при развивање на нивните моторички вештини и креативност.

  Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.

  Достапна е и во пакување од 500g.