fbpx

Блокови

 • ТОРБА ЗА БЛОК БР.5 и БР.4

  ТОРБА ЗА БЛОК БРОЈ 5 И 4

   

  ТОРБА ЗА БЛОК направена од квалитетен водоотпорен материјал кој лесно се пере доколку дојде до прљање и е тешко да се искине.

  Димензии (бр.5): 340 x 475 mm

  Димензии (бр.4): 300 x 410 mm

   

  Торбата за блок број 5 е достапна во 4 различни дизајни.

  Торбата за блок број 4 е достапна во 2 различни дизајни.

 • КЕСА БЛОК БР. 5

  КЕСА БЛОК БР. 5

   

  КЕСА БЛОК БР. 5 направена од квалитетен ПВЦ материјал отпорен на вода и влага.

 • КЕСА БЛОК БР. 4

  КЕСА БЛОК БР. 4

   

  КЕСА БЛОК БР. 4 направена од квалитетен ПВЦ материјал отпорен на вода и влага.

 • БЛОК БРОЈ 5

  БЛОК БРOJ 5

  Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот нa образование и возраста на ученикот.

  Блокот број 5 е достапен во дури 6 различни мотиви, по три женски и машки.

 • БЛОК БРОЈ 4

  БЛОК БРOJ 4

  Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот.

  Блокот број 4 е достапен во 4 различни мотиви, по два машки и женски.

 • БЛОК БРОЈ 3

  БЛОК БРОЈ 3

  Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот.

  Блокот број 3 е достапен во 4 различни мотиви.

 • БЛОК БРОЈ 2

  БЛОК БРОЈ 2

  Блокови со супер интересни дизајни и квалитетна акварелна хартија. Дизајните на блоковите се адаптирани според степенот на образование и возраста на ученикот.

  Блокот број 2 е достапен во 4 различни мотиви.