Прибор за ликовно

 • СУПЕР (СЕКУНДАРЕН) ЛЕПАК PELIKAN – 3gr

  СЕКУНДАРЕН ЛЕПАК PELIKAN – 3gr

   

  СЕКУНДАРЕН ЛЕПАК PELIKAN – 3gr. Исклучително јак. Екстремно брзо лепи и се суши. Наменет за керамика, порцелан, гума, кожа, камен, стакло, хартија, картон, плута… Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • ЛЕПАК ГЛИТЕР – S-Cool

  ЛЕПАК ГЛИТЕР – S-Cool

   

  ЛЕПАК ГЛИТЕР – S-Cool – квалитетен лепак со глитер кој може да служи и како дополнителна декорација на цртежите. Достапен во 6 разлчни бои.

 • ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN

  ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN

   

  ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN – квалитетен лепак со глитер кој може да служи и како дополнителна декорација на цртежите. Достапен во 9 разлчни бои.

 • ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE 60ml / 100ml

  ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE 60ml / 100ml

   

  ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE –  исклучително јак лепак за сите намени. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g

  ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g

   

  ЛЕПАК ТЕЧЕН УНИВЕРЗАЛЕН PELIKAN – PELIFIX 30g –  транспарентен лепак. Исклучително јак. Брзо лепи и се суши. Наменет за хартија, стакло, дрво, текстил, кожа, картон…Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • ЛЕПАК ТЕЧЕН – FINE GLUE 50 ml

  ЛЕПАК ТЕЧЕН – FINE GLUE 50 ml

   

  ЛЕПАК ТЕЧЕН – FINE GLUE 50 ml – транспарентен лепак. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) OFFISHOP – UNI GLUE 7ml / 20ml / 40ml

  ЛЕПАК ТЕЧЕН ОФФИШОП (УНИВЕРЗАЛЕН) – UNI GLUE 7ml / 20ml / 40ml

   

  ЛЕПАК ТЕЧЕН ОФФИШОП (УНИВЕРЗАЛЕН) – UNI GLUE –  водоотпорен и транспарентен лепак на база на синтетичка смола, исклучително јак. Брзо лепи и се суши. Наменет за хартија, стакло, дрво, порцелан, текстил…Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml

  ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml

   

  ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) – CRYSTAL GLUE 50 ml – транспарентен лепак. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • ЛЕПАК СТИК PELIKAN – PELIFIX 10g

  ЛЕПАК СТИК PELIKAN – PELIFIX 10g

   

  ЛЕПАК СТИК PELIKAN – PELIFIX 10g – наменет за хартија, картон, ткаенина. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • ЛЕПАК СТИК OFFISHOP – STICK 9g / 15g / 21g / 36g

  ЛЕПАК СТИК ОФФИШОП – STICK 9g – 15g – 21g – 36g

   

  ЛЕПАК СТИК ОФФИШОП – STICK 9g – 15g – 21g – 36g – наменет за хартија, картон, ткаенина. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

 • Четки за Темперни Бои S – COOL

  Четки за Темперни Бои S-COOL – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 16) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Четки за Темперни Бои PELIKAN

  Четки за Темперни Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 20) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Четки за Водени Бои S-COOL

  Четки за Водени Бои S-COOL – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 10) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • Четки за Водени Бои PELIKAN

  Четки за Водени Бои PELIKAN – направени се од квалитетно синтетично влакно. Достапни се во повеќе различни дебелини (0 – 12) за цртање на ситни детали и на широки површини.

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Триангулар S-Cool

  ФЛОМАСТЕРИ – Триангулар СКУЛ 1/12

   

  Фломастери С-Кул, наменети за цртање и боење на хартија. Имаат ергономски триангулар облик кој овозможува удобно држење и лесно цртање со нив. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во картонско пакување со 12 различни фломастери.

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – ПВЦ S-Cool

  ФЛОМАСТЕРИ – ПВЦ СКУЛ 1/12

   

  Фломастери С-Кул со округол облик, наменети за цртање и боење на хартија. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни фломастери

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Џамбо ПВЦ S-Cool

  ФЛОМАСТЕРИ – JUMBO PVC S-Cool

   

  Фломастери С-Кул ЏАМБО ПВЦ – дебели фломастери наменети за цртање и боење на хартија. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни бои.

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Џамбо S-Cool

  ФЛОМАСТЕРИ – JUMBO S-Cool

   

  Фломастери С-Кул ЏАМБО – дебели фломастери наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни бои.

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/12

  ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/12

   

  Високвалитетни и долготрајни фломастери со округол облик, наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во картонско пакување со 12 различни фломастери.

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/10

  ФЛОМАСТЕРИ – Colorella Star PELIKAN 1/10

   

  Високвалитетни и долготрајни фломастери со округол облик наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани се во ПВЦ пакување со 10 различни фломастери

   

   

 • ФЛОМАСТЕРИ – Colorado PELIKAN

  ФЛОМАСТЕРИ – Colorado PELIKAN 1/24

   

  Високвалитетни и долготрајни фломастери со округол облик, наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

  Спакувани во картонско пакување со 24 различни бои.

   

   

 • ТОРБА ЗА БЛОК

  ТОРБА ЗА БЛОК

   

  ТОРБА ЗА БЛОК направена од квалитетен водоотпорен материјал кој лесно се пере доколку дојде до прљање и е тешко да се искине. Димензии 340 x 475 mm

 • Темперни Бои S-Cool 1/12 6ml

  Темперни Бои S-Cool 1/12 6ml – темперни бои во туба со висок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои S-Cool 1/12 12ml

  Темперни Бои S-Cool 1/12 12ml – темперни бои во туба со висок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои PELIKAN NEON 25ml

  Темперни Бои PELIKAN NEON 25ml – темперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни неон бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Спакувани се во атрактивно пакување.

   

 • Темперни Бои PELIKAN 25ml

  Темперни Бои PELIKAN 25ml – темперни бои од највисок квалитет кои се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови.

   

 • Темперни Бои PELIKAN 1/12

  Темперни Бои PELIKAN 1/12 – темперни бои во туба од највисок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 12 различни бои во туба

   

 • Темперни Бои PELIKAN 1/10

  Темперни Бои PELIKAN 1/10 – темперни бои во туба од највисок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

  Пакување: 10 различни бои во туба

   

 • ПЛАСТЕЛИН PELIKAN – НЕОН БОИ

  ПЛАСТЕЛИН PELIKAN – НЕОН БОИ

   

  ПЛАСТЕЛИН ПЕЛИКАН (НЕОН БОИ) со највисок квалитет. Пластелинот во боја им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми.

  Атрактивниот и модерен дизајн на пакувањето ги прави интересни за секое дете.

  Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

   

 • ПЛАСТЕЛИН PELIKAN

  ПЛАСТЕЛИН PELIKAN

   

  ПЛАСТЕЛИН ПЕЛИКАН со највисок квалитет. Пластелинот во боја им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми.

  Атрактивниот и модерен дизајн на пакувањето ги прави интересни за секое дете.

  Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

   

 • ПЛАСТЕЛИН KOH I NOOR – 10 бои

  ПЛАСТЕЛИН KOH I NOOR – 10 бои

   

  ПЛАСТЕЛИН со висок квалитет. Пластелинот во боја им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми.

  Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

   

 • Палета за Бои

  Палета за Бои

   

  Палета за Бои направена од ПВЦ материјал.

   

 • МРСНИ БОИЦИ – Супер Џамбо S-Cool 1/8

  МРСНИ БОИЦИ – Супер Џамбо S-Cool 1/8

   

  НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ со висок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

 • МРСНИ БОИЦИ – Акварелни S-Cool 1/12

  МРСНИ БОИЦИ – Акварелни S-Cool 1/12

   

  НЕТОКСИЧНИ АКВАРЕЛНИ МРСНИ БОИЦИ со висок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа и капаче за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

  Овие мрсни бои се акварелни што значи дека во допир со вода даваат ефект на водени бои. Направете комбинација од овие две на еден цртеж и добијте вистинско ремек дело.

  Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.

 • МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/8

  МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/8

   

  НЕТОКСИЧНИ АКВАРЕЛНИ МРСНИ БОИЦИ од највисок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

  Овие мрсни бои се акварелни што значи дека во допир со вода даваат ефект на водени бои. Направете комбинација од овие две на еден цртеж и добијте вистинско ремек дело.

  Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.

 • МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/10

  МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/10

   

  НЕТОКСИЧНИ АКВАРЕЛНИ МРСНИ БОИЦИ од највисок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со пластичен слајдер за да се заштити боицата од кршење и детето од прљање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

  Овие мрсни бои се акварелни што значи дека во допир со вода даваат ефект на водени бои. Направете комбинација од овие две на еден цртеж и добијте вистинско ремек дело.

  Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.