fbpx

Ножици

 • НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

  НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – УНИВЕРЗАЛНИ

   

  ПЕЛИКАН НОЖИЦИ – ножици со врвен квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат ергономска и гумирана дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Идеални за канцелариска, училишна и домашна употреба.

 • НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – ЗАБАВНИ

  НОЖИЦИ ПЕЛИКАН – ЗАБАВНИ

   

  ПЕЛИКАН НОЖИЦИ FANCY – ножици со врвен квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв за дополнителна заштита при сечење и ергономска дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Совршени за училишна, канцелариска и домашна употреба.

 • ДЕТСКИ НОЖИЧКИ – ЖИВОТНИ S-COOL

  ДЕТСКИ НОЖИЦИ – ЖИВОТНИ

   

  Детски ножици во облик на животни со сечиво од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв на сечивото за дополнителна заштита на децата при користење. Нивниот забавен изглед ги прави интересни за сите деца.

  Жирафа / Зебра / Верверичка

   

 • ДЕТСКИ НОЖИЧКИ – SAFETY TIPS S-COOL

  ДЕТСКИ НОЖИЦИ – SAFETY TIPS S-COOL

   

  Детски ножици со нежни пастелни бои и сечиво од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв на сечивото за дополнителна заштита на децата при користење. Совршени за училишна употреба.

   

 • НОЖИЦИ OFFISHOP 15cm / 18cm / 20cm

  НОЖИЦИ ОФФИШОП 15cm / 18cm / 20cm

   

  НОЖИЦИ ОФФИШОП – ножици со супер квалитет со сечиво направено од нерѓосувачки челик. Имаат ергономска и гумирана дршка за полесно прилагодување на раката и употреба. Идеални за канцелариска, училишна и домашна употреба.

  Димензии: 15cm / 18cm / 20cm