fbpx

Frozen

 • РАНЕЦ ПРЕДШКОЛСКИ СО ДВЕ ЛИЦА – Frozen – Disney

  ПРЕДШКОЛСКИ РАНЕЦ СО ДВЕ ЛИЦА – Фрозен – Disney

   

  Предшколски Ранец со две лица – Фрозен – направен од ултра лесен квалитетен водоотпорен материјал. Ранчето има 2 различни лица / дизајни за детето да може само да избере како сака да го носи. Овој ранец има 2 главни прегради, и дополнително уште 2 странични џеба за шишенца.

   

  Димензии: 32х26х12

  Тежина: 290 g

   

 • РАНЕЦ АНАТОМСКИ – Frozen – Disney

  АНАТОМСКИ РАНЕЦ – Фрозен – Disney

   

  Ранец со Анатомска поддршка за грбот и многу мала тежина (680 g) за да не претставува дополнителен напор за грбот на ученикот.

  Направен од квалитетен водоотпорен материјал за заштита на книгите од дожд и дополнително е зацрврстен на долниот дел. Ранецот има 3 прегради, уште неколку дополнителни џебови и рефлектирачки материјали за во темница.

   

  Димензии: 42х34х 20

  Тежина: 680 g

   

 • Прибор за Моливи (Полн) – Frozen – Дизни

  Прибор за Моливи / Етуа со две прегради (Полна) – Frozen – Disney

   

  Прибор за Моливи со две прегради – Снежното Кралство – Дизни – направен од висококвалитетен водоотпорен текстил. Приборот внатре е брендиран и е со највисок квалитет.

  Содржина:

   – 10 фломастери Дизни

   – 10 дрвени боици Дизни

   – 2 дрвени моливи

   – линеар

   – острилка

   – гума

 • ПОДЛОГА ЗА БИРО – Frozen – Disney

  ПОДЛОГА ЗА БИРО – Frozen – Disney

   

  Подлога за Биро – Фрозен, направена од ПП материјал за заштита на работната маса од гребење и прљање.

  Димензии: 43x29cm

  Материјал: ПП

  Пакување: 1/6

   

 • ПАПКА СО ПАТЕНТ – Frozen – Disney

  ПАПКА СО ПАТЕНТ – Frozen – Disney

   

  Папка со зипер – Фрозен. Патентот спречува испаѓање на документите, а материјалот од кој е направена папката ги заштитува од вода.

  Материјал: ПП

  Формат: А4

  Пакување: 1/12

   

 • ПАПКА СО КОПЧЕ – Frozen – Disney

  ПАПКА СО КОПЧЕ – Frozen – Disney

   

  Папка со Копче – Фрозен. Копчето спречува листовите да испаднат од папката, а материјалот од кој е направена ги заштитува од вода.

  Материјал: ПП

  Формат: А4

  Пакување: 1/12

   

 • ПАПКА СО ДВА ЛАСТИЦИ – Frozen – Disney

  ПАПКА СО ДВА ЛАСТИЦИ – Frozen – Disney

   

  Папка со Два Ластици – Фрозен, направена од ПП материјал кој листовите внатре ги заштитува од вода.

  Материјал: ПП

  Формат: А4

  Пакување: 1/12