fbpx

ПОЛНАЧИ ЗА МОБИЛЕН -POWER BANKS

 • POWER BANK 8800 mAh (dual output) – MEDIA RANGE

  POWER BANK 8800 mAh (dual output) | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

   

  POWER BANK 8800 mAh (dual output) | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – за полнење на два уреди истовремено. Полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

  Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

   

  Карактерисктики :

  – полнива Литиумска батерија

  – капацитет 8800 mAh | 3.7V | 32Wh

  – тежина: 220 g

  – димензии: 109 x 75 x 22 mm

  – вклучен микро УСБ кабел за полнење

  – лед индикатор кој покажува степен на наполнетост на батеријата

  – лед ламба (светилка)

  – overvoltage protection, overcharge protection, discharge protection and short circuit fuse

   

 • POWER BANK 6600 mAh (dual output) – MEDIA RANGE

  POWER BANK 6600 mAh (dual output) | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

   

  POWER BANK 6600 mAh (dual output) | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – за полнење на два уреди истовремено. Полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

  Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

   

  Карактерисктики :

  – полнива Литиумска батерија

  – капацитет 6600 mAh | 3.7V | 19Wh

  – тежина: 105 g

  – димензии: 90 x 40 x 22 mm

  – вклучен микро УСБ кабел за полнење

  – лед индикатор кој покажува степен на наполнетост на батеријата

  – overvoltage protection, overcharge protection, discharge protection and short circuit fuse

   

 • POWER BANK 5200 mAh – MEDIA RANGE

  POWER BANK MR751 | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

   

  POWER BANK MR751 | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

  Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

   

  Карактерисктики :

  – полнива Литиумска батерија

  – капацитет 5.200 mAh | 3.7V | 19Wh

  – тежина: 105 g

  – димензии: 90 x 40 x 22 mm

  – вклучен микро УСБ кабел за полнење

  – лед индикатор кој покажува степен на наполнетост на батеријата

  – лед ламба (светилка)

  – overcharge protection, discharge protection

   

 • POWER BANK 2600 mAh – MEDIA RANGE

  POWER BANK | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

   

  POWER BANK | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

  Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

   

  Карактерисктики :

  – полнива Литиумска батерија

  – капацитет 2600 mAh | 3.7V | 9Wh

  – тежина: 65 g

  – димензии: 90 x 30 x 21 mm

  – вклучен микро УСБ кабел за полнење

  – overcharge protection, discharge protection