fbpx

Острилки и гуми

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AC 30 PELIKAN

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AC 30

   

  ПЕЛИКАН AC 30 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

   

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AS 30 PELIKAN

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AS 30

   

  ПЕЛИКАН AS 30 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

   

   

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AS 40 PELIKAN

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AS 40

   

  ПЕЛИКАН AS 40 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

   

   

 • ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР – PELIKAN ПРЕМИУМ

  ДУПЛА ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР – PELIKAN ПРЕМИУМ

   

  ОСТРИЛКА СО КОНТЕЈНЕР ПЕЛИКАН – дупла пластична острилка со висок квалитет. Има модерен и интересен дизајн. Острилката има сечиво од нерѓосувачки челик и контејнер кој ги собира остатотците од острењето.

  Достапна и во блистер пакување и на дисплеј.

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – SOFT AND CLEAN

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – SOFT AND CLEAN

   

  Kвалитетна гума за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

   

   

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – SQUEEZY PELIKAN

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN SQUEEZY

   

  ПЕЛИКАН SQUEEZY – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

   

   

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – DR 20 PELIKAN

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN DR 20

   

  ПЕЛИКАН DR 20 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

   

   

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AL 20 / AL 30 PELIKAN

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AL 20 / AL 30

   

  ПЕЛИКАН AL 20 / AL 30 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

   

   

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – OFFISHOP

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – ОФФИШОП

   

  ГУМА ОФФИШОП – квалитетна гума за лесно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

  Досптапна во 3 димензии: мала / средна / голема

   

 • ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – MOUSE

  ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – MOUSE

   

  ГУМА МАУС – квалитетна гума за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.