fbpx

Медиуми

 • ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE

  ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE

   

  ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE – со 107 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремна за употреба веднаш. Има УСБ кабел и е компатабилена со секој оперативен систем. Идеалена за канцелариска и домашна употреба.

   

 • ТАСТАРУТА БЕЗЖИЧНА + МАУС- MEDIA RANGE

  ТАСТАТУРА БЕЗЖИЧНА QWERTY + БЕЗЖИЧЕН МАУС- MEDIA RANGE

   

  ТАСТАТУРА БЕЗЖИЧНА QWERTY + БЕЗЖИЧЕН МАУС- MEDIA RANGE. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремна за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилена со секој оперативен систем. Идеалена за канцелариска и домашна употреба.

   

 • СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE

  СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ + МИКРОФИБЕР КРПА – MEDIA RANGE 250ml

   

  СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE – ја отстранува прљавштината, прашината и различните отпечатоци од вашите електронски уреди. Наменет за чистење на различни електорнски уреди како смартфони, компјутери, принтери, копири, факс машини и други слични уреди. Доаѓа заедно со микрофибер крпа.

 • ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/4 – MEDIA RANGE

  ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/4 – MEDIA RANGE

   

  ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/4 – MEDIA RANGE – полнач за батерии од германскиот производител Media Range. Овозможува истовремено полнење на четири АА или ААА батерии независно.

   

  Видете го и Media Range полначот за батерии 1/2

  Видете ги и Media Range полнивите и алкални батерии.

   

 • ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/2 – MEDIA RANGE

  ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/2 – MEDIA RANGE

   

  ПОЛНАЧ ЗА БАТЕРИИ 1/2 – MEDIA RANGE – полнач за батерии од германскиот производител Media Range. Овозможува истовремено полнење на две АА или ААА батерии независно.

   

  Видете го и Media Range полначот за батерии 1/4

  Видете ги и Media Range полнивите и алкални батерии.

   

 • ПОДЛОГА ЗА МАУС -MEDIA RANGE

  ЕРГОНОМСКА ПОДЛОГА ЗА МАУС -MEDIA RANGE

   

  ЕРГОНОМСКА ПОДЛОГА ЗА МАУС -MEDIA RANGE – подлога со потпирач за зглобот исполнета со специјален мек гел идеална за домашна и канцелариска употреба. Горната страна е изработена од квалитетен материјал кој дозволува лесно лизгање на маусот по површината. Долната страна е направена од гумен материјал која не дозволува подлогата да се лизга на бирото.

   

 • МАУС МР202 – MEDIA RANGE

  МАУС ОПТИЧКИ МР202 – MEDIA RANGE

   

  МАУС ОПТИЧКИ МР202 – MEDIA RANGE – маус со 5 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ кабел и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.

   

 • МАУС МР201- MEDIA RANGE

  МАУС МР201- MEDIA RANGE

   

  МАУС МР201- MEDIA RANGE – маус со 3 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ кабел и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.

   

 • МАУС БЕЗЖИЧЕН HIGHLINE – MEDIA RANGE

  МАУС ОПТИЧКИ HIGHLINE -MEDIA RANGE

   

  МАУС ОПТИЧКИ HIGHLINE -MEDIA RANGE – безжичен маус со 5 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.

   

 • МАУС БЕЗЖИЧЕН – MEDIA RANGE

  МАУС ОПТИЧКИ – MEDIA RANGE

   

  МАУС ОПТИЧКИ – MEDIA RANGE – безжичен маус со 5 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.

   

 • МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE

  МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ – MEDIA RANGE 1/100

   

  МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ – MEDIA RANGE – ја отстрануваат прљавштината, прашината и различните отпечатоци од вашите електронски уреди. Наменет за чистење на различни електорнски уреди како смартфони, компјутери, принтери, копири, факс машини и други слични уреди.

 • КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР -MEDIA RANGE

  КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР -MEDIA RANGE 400ml

   

  КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР -MEDIA RANGE – наменет за чистење на компјутери, тастатури, принтери, копири, факс машини и други слични уреди. Дополнително, има тенка цевка која овозможува да ги исчистите тешко достапните делови од овие уреди.

 • БАТЕРИЈА ПОЛНИВА ААА – MEDIA RANGE

  БАТЕРИЈА ПОЛНИВА ААА – MEDIA RANGE

   

  БАТЕРИЈА ПОЛНИВА ААА – MEDIA RANGE – долготрајни полниви батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се полнат преку 1000 пати и да се користат за секакви врсти на различни уреди како далечински управувачи, батерии, играчки, апарати, камери и слично.

  Големина: ААА

  Волтажа: 1,2 V

  Капацитет: 800 mAh

   

 • БАТЕРИЈА ПОЛНИВА АА – MEDIA RANGE

  БАТЕРИЈА ПОЛНИВА АА – MEDIA RANGE

   

  БАТЕРИЈА ПОЛНИВА АА – MEDIA RANGE – долготрајни полниви батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се полнат преку 1000 пати и да се користат за секакви врсти на различни уреди како далечински управувачи, батерии, играчки, апарати, камери и слично.

  Големина: ААА

  Волтажа: 1,2 V

  Капацитет: 2100 mAh

   

  Проверете ги и Media Range полначите за батерии.

   

 • БАТЕРИЈА ЛИТИУМСКА – MEDIA RANGE

  БАТЕРИЈА ЛИТИУМСКА – MEDIA RANGE

   

  БАТЕРИЈА ЛИТИУМСКА – MEDIA RANGE – долготрајни литиумски батерии од германскиот производител Media Range. Идеални за уреди како часовници, калкулатори, камери, клучеви од кола, далечински управувачи и слично.

  Големина: Coin Cell

  Волтажа: 3 V

  Капацитет: 220 mAh

 • БАТЕРИЈА АЛКАЛНА ААА – MEDIA RANGE

  БАТЕРИЈА АЛКАЛНА ААА – MEDIA RANGE

   

  БАТЕРИЈА АЛКАЛНА ААА – MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за секакви врсти на различни уреди како далечински управувачи, батерии, играчки, апарати, камери и слично.

  Големина: ААА

  Волтажа: 1,5 V

  Капацитет: 724 mAh

   

 • БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM E BLOCK – MEDIA RANGE

  БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM E BLOCK – MEDIA RANGE

   

  БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM E BLOCK – MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за различни видови на уреди.

  Големина: E BLOCK

  Волтажа: 9 V

  Капацитет: 632 mAh

   

 • БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM BABY C – MEDIA RANGE

  БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM BABY C- MEDIA RANGE

   

  БАТЕРИЈА АЛКАЛНА PREMIUM BABY C- MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за различни видови на уреди.

  Големина: BABY C

  Волтажа: 1.5 V

  Капацитет: 5960 mAh

   

 • БАТЕРИЈА АЛКАЛНА AA – MEDIA RANGE

  БАТЕРИЈА АЛКАЛНА АА – MEDIA RANGE

   

  БАТЕРИЈА АЛКАЛНА АА – MEDIA RANGE – долготрајни алкални батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се користат за секакви врсти на различни уреди како далечински управувачи, батерии, играчки, апарати, камери и слично.

  Големина: АА

  Волтажа: 1,5 V

  Капацитет: 1850 mAh

   

 • Бluetooth Звучник – Голем 1200 mAh – 2x 3W (Stereo)

   

  Бluetooth Звучник – Голем 1200 mAh – 2x 3W (Stereo)

   

  Карактеристики:

  • Built-in Lithium-ion battery, 1.200 mAh
  • 4.5 ~ 6 hours music playback
  • Speaker output: 2x 3W (Stereo)
  • Bluetooth® transmitting distance: ~ 10m
  • Supports USB flash drives and Micro SD®, Micro SDHC® and Micro SDXC® memory cards
  • FM tuner function
  • 3.5mm AUX input (Line-In)
  • Built-in microphone for using the hands-free function with smartphones and tablets
  • Music control navigation pannel with five buttons; On/Off switch
  • LED indicator
  • Compact housing
  • Dimensions: approx. 190 x 55 x 60 mm
  • Weight: approx. 385g
  • Incl. USB to Micro USB charging cable and 3.5mm jack AUX cable

   

 • USB STICK СО ПРИКУЧОК ЗА СМАРТ УРЕД

  USB STICK СО ПРИКУЧОК ЗА СМАРТ УРЕД

   

  USB STICK СО ПРИКУЧОК ЗА СМАРТ УРЕД – УСБ стик меморија со одличен квалитет од германскиот производител Media Range. Идеален за безбедно чување и разменување на вашите податоци.

  Овој УСБ Стик овозможува брзо префрлање на податоците од вашиот комјутер на вашиот смартфон и обратно без поврзување со кабли. Може да се користи и за брзо префрлување на податоци помеѓу два смартфони.

  Исто така може да служи и како дополнителна меморија за вашиот смарт уред.

  Меморија: 8GB – 16GB – 32GB

   

  Проверете ги и Media Range УСБ НАНО стиковите.

  Проверете ги и другите Media Range УСБ стикови.

  Проверете го и Media Range УСБ стикот 3,0

   

 • USB STICK 3.0 – MEDIA RANGE

  USB STICK 3,0 – MEDIA RANGE

   

  USB STICK 3,0 – MEDIA RANGE – УСБ стик меморија со одличен квалитет и огромна брзина на префрлање на податоци (4800 Mbs) од германскиот производител Media Range. Идеален за безбедно чување и брзо разменување на вашите податоци. Има закачалка за да го ставите на вашиот привезок со што овозможува да имате пристап до зачуваните податоци секаде и во секое време.

  Меморија: 4GB – 8GB – 16GB – 32GB – 64GB – 128GB

   

  Проверете ги и Media Range УСБ стиковите со приклучок за смартфон или компјутер.

  Проверете ги и Media Range УСБ НАНО стиковите.

  Проверете ги и другите Media Range УСБ стикови.

   

 • USB STICK – MEDIA RANGE

  USB STICK MEDIA RANGE

   

  USB STICK MEDIA RANGE – УСБ стик меморија со одличен квалитет од германскиот производител Media Range. Идеални за безбедно чување и разменување на вашите податоци. Лесни се за носење со што овозможуваат да имате пристап до зачуваните податоци секаде и во секое време.

  Меморија: 4GB – 8GB – 16GB – 32GB – 64GB – 128GB

   

  Проверете ги и Media Range УСБ стиковите со приклучок за смартфон или компјутер.

  Проверете ги и Media Range УСБ НАНО стиковите.

  Проверете го и Media Range УСБ стикот 3,0

   

 • POWER BANK 8800 mAh (dual output) – MEDIA RANGE

  POWER BANK 8800 mAh (dual output) | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

   

  POWER BANK 8800 mAh (dual output) | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – за полнење на два уреди истовремено. Полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

  Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

   

  Карактерисктики :

  – полнива Литиумска батерија

  – капацитет 8800 mAh | 3.7V | 32Wh

  – тежина: 220 g

  – димензии: 109 x 75 x 22 mm

  – вклучен микро УСБ кабел за полнење

  – лед индикатор кој покажува степен на наполнетост на батеријата

  – лед ламба (светилка)

  – overvoltage protection, overcharge protection, discharge protection and short circuit fuse

   

 • POWER BANK 6600 mAh (dual output) – MEDIA RANGE

  POWER BANK 6600 mAh (dual output) | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

   

  POWER BANK 6600 mAh (dual output) | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – за полнење на два уреди истовремено. Полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

  Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

   

  Карактерисктики :

  – полнива Литиумска батерија

  – капацитет 6600 mAh | 3.7V | 19Wh

  – тежина: 105 g

  – димензии: 90 x 40 x 22 mm

  – вклучен микро УСБ кабел за полнење

  – лед индикатор кој покажува степен на наполнетост на батеријата

  – overvoltage protection, overcharge protection, discharge protection and short circuit fuse

   

 • POWER BANK 5200 mAh – MEDIA RANGE

  POWER BANK MR751 | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

   

  POWER BANK MR751 | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

  Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

   

  Карактерисктики :

  – полнива Литиумска батерија

  – капацитет 5.200 mAh | 3.7V | 19Wh

  – тежина: 105 g

  – димензии: 90 x 40 x 22 mm

  – вклучен микро УСБ кабел за полнење

  – лед индикатор кој покажува степен на наполнетост на батеријата

  – лед ламба (светилка)

  – overcharge protection, discharge protection

   

 • POWER BANK 2600 mAh – MEDIA RANGE

  POWER BANK | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

   

  POWER BANK | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

  Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

   

  Карактерисктики :

  – полнива Литиумска батерија

  – капацитет 2600 mAh | 3.7V | 9Wh

  – тежина: 65 g

  – димензии: 90 x 30 x 21 mm

  – вклучен микро УСБ кабел за полнење

  – overcharge protection, discharge protection

   

 • NANO USB STICK – MEDIA RANGE

  NANO USB STICK – MEDIA RANGE

   

  NANO USB STICK – MEDIA RANGE – УСБ стик меморија со минимални димензии (23 x 11.5 x 4 mm) и одличен квалитет од германскиот производител Media Range. Идеален за безбедно чување и разменување на вашите податоци. Има закачалка за да го ставите на вашиот привезок што овозможува да имате пристап до вашите податоци секаде и во секое време.

  Меморија: 8GB – 16GB – 32GB – 64GB

   

  Проверете ги и Media Range УСБ стиковите со приклучок за смартфон или компјутер.

  Проверете ги и другите Media Range УСБ стикови.

  Проверете го и Media Range УСБ стикот 3,0

   

 • DVD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE

  DVD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE

   

  DVD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Rewritable х 1000 пати

  Пакување: 1/10

  Капацитет: 4.7 GB | 120 min 4 x speed

   

   

 • DVD – R -MEDIA RANGE

  DVD – R -MEDIA RANGE

   

  DVD – R -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Достапно во повеќе пакувања: 1/10, 1/25, 1/50, 1/100

  Капацитет: 4.7 GB | 120 min 16 x speed

   

 • CD-R / DVD-R UNPRINED -MEDIA RANGE

  CD-R / DVD-R UNPRINED -MEDIA RANGE

   

  CD-R / DVD-R UNPRINED -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Пакување: 1/100

  Капацитет CD-R : 700 mb | 80 min 52 x speed

  Капацитет DVD-R : 4.7 GB | 120 min 16 x speed

   

 • CD-R / DVD-R FULLFACE PRINTABLE -MEDIA RANGE

  CD-R / DVD-R FULLFACE PRINTABLE -MEDIA RANGE

   

  CD-R / DVD-R FULLFACE PRINTABLE -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Пакување: 1/100

  Капацитет CD-R: 700 mb | 80 min 52 x speed

  Капацитет DVD-R : 4.7 GB | 120 min 16 x speed

   

 • CD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE

  CD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE

   

  CD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Rewritable х 1000 пати

  Пакување: 1/10

  Капацитет: 700 mb | 80 min 12 x speed

   

   

 • CD – R -MEDIA RANGE

  CD – R -MEDIA RANGE

   

  CD – R -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Достапно во повеќе пакувања: 1/10, 1/25, 1/50, 1/100

  Капацитет: 700 mb | 80 min 52 x speed

   

 • BLURAY CD -MEDIA RANGE

  БЛУРЕЈ ЦД -MEDIA RANGE

   

  БЛУРЕЈ ЦД -MEDIA RANGE – ЦД-иња со огромен капацитет за чување на голем број податоци. Блу Реј цд-ињата се произведени со “high to low” (HTL) методата за супериорен квалитет и читливост и имаат 5 пати поголем капацитет од останатите. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Достапно во повеќе пакувања: 1/10, 1/25, 1/50  како и во fullface printable варијанта.

  Капацитет: 25 GB | 4 x speed

 • Bluetooth Звучник – Мал 400 mAh – 1x 3W (Mono)

   

  Bluetooth Звучник – Мал 400 mAh – 1x 3W (Mono)

   

  Карактеристики:

  • Built-in Lithium-ion battery, 400 mAh
  • 2.5 ~ 3 hours music playback
  • Speaker output: 1x 3W (Mono)
  • Bluetooth® transmitting distance: ~ 10m
  • Supports Micro SD®, Micro SDHC® and Micro SDXC® memory cards
  • FM tuner function
  • Built-in microphone for using the hands-free function with smartphones and tablets
  • Music control navigation pannel with four buttons; On/Off switch
  • Reflective LED light
  • Compact aluminum housing
  • Dimensions: approx. Ø 71 x 42 mm
  • Weight: approx. 160g
  • Incl. USB to Micro USB charging cable