fbpx

Маркери

 • ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN

  ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN

   

  ФАЈНЛАЈНЕР – PELIKAN со премиум квалитет и јаки бои. Погоден за екстра тенко пишување, цртање или боење. Наменет за канцелариска и школска употреба. Достапен во повеќе различни бои.

  Дебелина на траг: 0,4 mm

   

 • ФАЈНЛАЈНЕР – OFFISHOP

  ФАЈНЛАЈНЕР – OFFISHOP

   

  ФАЈНЛАЈНЕР – OFFISHOP со одличен квалитет. Дебелина на траг од 0,4 мм.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN SIGNAL

  ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN SIGNAL

   

  ПЕЛИКАН текстмаркер со висок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има флуросцентно мастило кое остава јасен траг и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе бои.

 • ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN 490

  ТЕКСТМАРКЕР – PELIKAN

   

  ПЕЛИКАН текстмаркер со висок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има флуросцентно мастило кое остава јасен траг и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе бои.

 • ТЕКСТМАРКЕР – OFFISHOP

  ТЕКСТМАРКЕР ОФФИШОП

   

  ОФФИШОП текстмаркер со висок квалитет за маркирање и подвлекување на текст. Има флуросцентно мастило кое остава јасен траг и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Може да се користи на сите видови на хартија. Достапен во повеќе бои.

 • ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР СО КОС ВРВ – OFFISHOP

  ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР СО КОС ВРВ – ОФФИШОП

   

  Оффишоп перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

  Дебелина на траг: 2-4 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN 407F

  ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – PELIKAN 407F

   

  Пеликан перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Има заоблен врв. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

  Дебелина на траг: 1,5 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – OFFISHOP

  ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР – ОФФИШОП

   

  Оффишоп перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Има заоблен врв. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

  Дебелина на траг: 1,5 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР ( БЕЛ-СРЕБРЕН-ЗЛАТЕН )

  ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР ( БЕЛ-СРЕБРЕН-ЗЛАТЕН ) ОФФИШОП

   

  ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР ( БЕЛ-СРЕБРЕН-ЗЛАТЕН ) – перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Остава интензивен траг и боја. Дебелина на траг 1,5мм. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

 • WHITEBOARD МАРКЕР – PELIKAN

  МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА PELIKAN – WHITEBOARD MARKER

   

  ПЕЛИКАН МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА  – WHITEBOARD MARKER – маркер со висок квалитет. При пишување остава интензивен траг и боја на таблата но потоа лесно се брише со соодветен сунѓер без да остави замачкани трагови. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба.

  Дебелина на траг: 2 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • WHITEBOARD МАРКЕР – OFFISHOP

  МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА ОФФИШОП– WHITEBOARD MARKER

   

  ОФФИШОП МАРКЕР ЗА БЕЛА ТАБЛА – WHITEBOARD MARKER – маркер со висок квалитет. При пишување остава интензивен траг и боја на таблата но потоа лесно се брише со соодветен сунѓер без да остави замачкани трагови. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба.

  Дебелина на траг: 2 mm.

  Достапен во повеќе различни бои.

 • CD DVD МАРКЕР – PELIKAN

  ЦД / ДВД МАРКЕР – PELIKAN

   

  ЦД / ДВД МАРКЕР – PELIKAN со одличен квалитет и интензивна боја. Може да пишува на секоја површина, а посебно е прилагоден за ЦД / ДВД. Водоотпорен. Достапен во повеќе бои.

 • CD DVD МАРКЕР – OFFISHOP

  ЦД / ДВД МАРКЕР – ОФФИШОП

   

  ЦД / ДВД МАРКЕР – ОФФИШОП со одличен квалитет и интензивна боја. Може да пишува на секоја површина, а посебно е прилагоден за ЦД / ДВД. Водоотпорен. Достапен во повеќе бои.