fbpx

Компјутерска галантерија

 • ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE

  ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE

   

  ТАСТАТУРА QWERTY – MEDIA RANGE – со 107 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремна за употреба веднаш. Има УСБ кабел и е компатабилена со секој оперативен систем. Идеалена за канцелариска и домашна употреба.

   

 • ТАСТАРУТА БЕЗЖИЧНА + МАУС- MEDIA RANGE

  ТАСТАТУРА БЕЗЖИЧНА QWERTY + БЕЗЖИЧЕН МАУС- MEDIA RANGE

   

  ТАСТАТУРА БЕЗЖИЧНА QWERTY + БЕЗЖИЧЕН МАУС- MEDIA RANGE. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремна за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилена со секој оперативен систем. Идеалена за канцелариска и домашна употреба.

   

 • СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE

  СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ + МИКРОФИБЕР КРПА – MEDIA RANGE 250ml

   

  СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE – ја отстранува прљавштината, прашината и различните отпечатоци од вашите електронски уреди. Наменет за чистење на различни електорнски уреди како смартфони, компјутери, принтери, копири, факс машини и други слични уреди. Доаѓа заедно со микрофибер крпа.

 • ПОДЛОГА ЗА МАУС -MEDIA RANGE

  ЕРГОНОМСКА ПОДЛОГА ЗА МАУС -MEDIA RANGE

   

  ЕРГОНОМСКА ПОДЛОГА ЗА МАУС -MEDIA RANGE – подлога со потпирач за зглобот исполнета со специјален мек гел идеална за домашна и канцелариска употреба. Горната страна е изработена од квалитетен материјал кој дозволува лесно лизгање на маусот по површината. Долната страна е направена од гумен материјал која не дозволува подлогата да се лизга на бирото.

   

 • МАУС МР202 – MEDIA RANGE

  МАУС ОПТИЧКИ МР202 – MEDIA RANGE

   

  МАУС ОПТИЧКИ МР202 – MEDIA RANGE – маус со 5 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ кабел и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.

   

 • МАУС МР201- MEDIA RANGE

  МАУС МР201- MEDIA RANGE

   

  МАУС МР201- MEDIA RANGE – маус со 3 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ кабел и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.

   

 • МАУС БЕЗЖИЧЕН HIGHLINE – MEDIA RANGE

  МАУС ОПТИЧКИ HIGHLINE -MEDIA RANGE

   

  МАУС ОПТИЧКИ HIGHLINE -MEDIA RANGE – безжичен маус со 5 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.

   

 • МАУС БЕЗЖИЧЕН – MEDIA RANGE

  МАУС ОПТИЧКИ – MEDIA RANGE

   

  МАУС ОПТИЧКИ – MEDIA RANGE – безжичен маус со 5 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ приклучок и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.

   

 • МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE

  МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ – MEDIA RANGE 1/100

   

  МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ – MEDIA RANGE – ја отстрануваат прљавштината, прашината и различните отпечатоци од вашите електронски уреди. Наменет за чистење на различни електорнски уреди како смартфони, компјутери, принтери, копири, факс машини и други слични уреди.

 • КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР -MEDIA RANGE

  КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР -MEDIA RANGE 400ml

   

  КОМПРИМИРАН ВОЗДУХ / СПРЕЈ ЗА КОМПЈУТЕР -MEDIA RANGE – наменет за чистење на компјутери, тастатури, принтери, копири, факс машини и други слични уреди. Дополнително, има тенка цевка која овозможува да ги исчистите тешко достапните делови од овие уреди.