Back To Top Button

Bluetooth звучници

Bluetooth звучници од германскиот бренд Media Range.

Компактни звучници со издржлив и стилски дизајн кои брзо и лесно се поврзуваат со вашиот смартфон или таблет преку Bluetooth. Идеални за патувања или за интимни забави на отворено.

Прочитај повеќе

Bluetooth звучници од германскиот бренд Media Range.

Компактни звучници со издржлив и стилски дизајн кои брзо и лесно се поврзуваат со вашиот смартфон или таблет преку Bluetooth. Идеални за патувања или за интимни забави на отворено.

Прикажани сите 2 резултати