fbpx

Тонери

 • ТОНЕРИ ЗА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ

  ТОНЕРИ ЗА ЛАСЕРСКИ ПРИНТЕРИ / LASER TONER CARTRIDGE

  Графотекс во својата понуда има висококвалитетни компатабилни (brand new), оригинални (OEM) и фабрички репарирани (remanufactured) тонери по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

  Понудата вклучува тонери за ласерски принтери, инкџет кертриџи, рибони и тонери за копир апарати од најпознатите и најголеми светски производители како што се ReTech и Master Colour.

  Продажната програма опфаќа тонери од марките: HP, Canon, Lexmark, Samsung, Brother, Epson, Kyocera Mita, Konica Minolta, OKI, Xerox, Panasonic, Toshiba, Sharp…

  Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.

   

 • ТОНЕРИ ЗА КОПИР АПАРАТИ

  ТОНЕРИ ЗА КОПИР АПАРАТИ

  Графотекс во својата понуда има висококвалитетни компатабилни (brand new), оригинални (OEM) и фабрички репарирани (remanufactured) тонери по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

  Понудата вклучува тонери за ласерски принтери, инкџет кертриџи, рибони и тонери за копир апарати од најпознатите и најголеми светски производители како што се ReTech и Master Colour.

  Продажната програма опфаќа тонери од марките: HP, Canon, Lexmark, Samsung, Brother, Epson, Kyocera Mita, Konica Minolta, OKI, Xerox, Panasonic, Toshiba, Sharp…

  Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.

   

 • РИБОНИ

  РИБОНИ / RIBBONS

  Графотекс во својата програма нуди широк асортиман на компатабилни рибони G&G, TTR Panasonic (факс машини), траки за калкулатори и останати машини по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

  Понудата вклучува рибони од брендовите: Epson, Olivetti, OKI, Fujitsu, Siemens-Nixdorf, Nakajima, IBM…

  Ninestar Image Tech Ltd, со својот бренд G&G е еден од водечките производители во светот на потрошните материјали за принтање. Ninestar е една од најголемите фабрики во светот чие производство се протега на 450000 m2 со преку 6000 квалификувани работници која произведува, развива и дистрибуира многу широк асортиман на квалитетни компатабилни и фабрчки репарирани рибони.

  Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.

   

   

 • ИНКЏЕТ КЕРТРИЏИ

  ИНКЏЕТ КЕРТРИЏИ / INKJET

  Графотекс во својата понуда има висококвалитетни компатабилни (brand new), оригинални (OEM) и фабрички репарирани (remanufactured) тонери по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

  Понудата вклучува тонери за ласерски принтери, инкџет кертриџи, рибони и тонери за копир апарати од најпознатите и најголеми светски производители како што се ReTech и Master Colour.

  Продажната програма опфаќа кертриџи од марките: HP, Canon, Lexmark, Brother, Epson…

  Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

  Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.