Спојувалки

 • СПОЈУВАЛКИ ВО БОЈА

  СПОЈУВАЛКИ ВО БОЈА

   

  СПОКУВАЛКИ ВО БОЈА направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии и бои.

  Димензии: 28mm , 50mm

   

 • СПОЈУВАЛКИ

  СПОЈУВАЛКИ

   

  СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.

  Димензии: 28mm , 33mm , 50mm , 80mm

  Read more
  Browse Wishlist
  Quick View
 • МАГНЕТНА КУТИЈА ЗА СПОЈУВАЛКИ

  МАГНЕТНА КУТИЈА ЗА СПОЈУВАЛКИ

   

  МАГНЕТНА КУТИЈА ЗА СПОЈУВАЛКИ – има специјален магнетен отвор кој овозможува полесно вадење на спојувалките од кутијата. Достапна во повеќе бои.