fbpx

CD-DVD

 • DVD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE

  DVD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE

   

  DVD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Rewritable х 1000 пати

  Пакување: 1/10

  Капацитет: 4.7 GB | 120 min 4 x speed

   

   

 • DVD – R -MEDIA RANGE

  DVD – R -MEDIA RANGE

   

  DVD – R -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Достапно во повеќе пакувања: 1/10, 1/25, 1/50, 1/100

  Капацитет: 4.7 GB | 120 min 16 x speed

   

 • CD-R / DVD-R UNPRINED -MEDIA RANGE

  CD-R / DVD-R UNPRINED -MEDIA RANGE

   

  CD-R / DVD-R UNPRINED -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Пакување: 1/100

  Капацитет CD-R : 700 mb | 80 min 52 x speed

  Капацитет DVD-R : 4.7 GB | 120 min 16 x speed

   

 • CD-R / DVD-R FULLFACE PRINTABLE -MEDIA RANGE

  CD-R / DVD-R FULLFACE PRINTABLE -MEDIA RANGE

   

  CD-R / DVD-R FULLFACE PRINTABLE -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Пакување: 1/100

  Капацитет CD-R: 700 mb | 80 min 52 x speed

  Капацитет DVD-R : 4.7 GB | 120 min 16 x speed

   

 • CD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE

  CD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE

   

  CD – RW (Rewritbale) -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Rewritable х 1000 пати

  Пакување: 1/10

  Капацитет: 700 mb | 80 min 12 x speed

   

   

 • CD – R -MEDIA RANGE

  CD – R -MEDIA RANGE

   

  CD – R -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Достапно во повеќе пакувања: 1/10, 1/25, 1/50, 1/100

  Капацитет: 700 mb | 80 min 52 x speed

   

 • BLURAY CD -MEDIA RANGE

  БЛУРЕЈ ЦД -MEDIA RANGE

   

  БЛУРЕЈ ЦД -MEDIA RANGE – ЦД-иња со огромен капацитет за чување на голем број податоци. Блу Реј цд-ињата се произведени со “high to low” (HTL) методата за супериорен квалитет и читливост и имаат 5 пати поголем капацитет од останатите. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

  Достапно во повеќе пакувања: 1/10, 1/25, 1/50  како и во fullface printable варијанта.

  Капацитет: 25 GB | 4 x speed