fbpx

ПРОДАЖЕН АГЕНТ / КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПРОДАЖБА [ОТВОРЕН]

 

 

 

Графотекс заради зголемување на обемот на својата работа има потреба од проширување на својот тим. Објавуваме оглас за вработување на:

ПРОДАЖЕН АГЕНТ / КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПРОДАЖБА

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации. Работното искуство не е пресудно и нема да се смета за предност при носењето на конечната одлука.

 

 

 

 

 

 

Кандидатот треба да биде комуникативна, динамична и одговорна личност со способност за преземање на иницијативи, а ние ќе му понудиме одлични услови за работа:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Графотекс во периодот потребен за адаптација
 • Сопствено возило за извршување на работните обврски
 • Флексибилно работно време
 • Редовна Плата
 • Одлична работна атмосвера
 • Можност за трајно вработување
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски

Лични карактерискити на кандидатот:

 • Комуникативност, преземање иницијатива, мотивираност, упорност, стрпливост, одговорност
 • Професионален и одговорен пристап кон работата
 • Лојалност
 • Желба за докажување и напредок
 • Способност за самостојна и тимска работа

Опис на работно место:

 • Стекнување на нови клиенти
 • Развивање и одржување на односи со клиенти
 • Продажба на производите од нашиот асортиман
 • Работа на терен и посета на своите клиенти

 

Кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV и Мотивациско писмо на info@grafoteks.com.mk со наслов: “за работна позиција ПРОДАЖЕН АГЕНТ / КОМЕРЦИЈАЛИСТ – УНАПРЕДУВАЧ НА ПРОДАЖБА”, а оние кандидати кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

 

 

Related Posts:

ДИСТРИБУТЕР / МАГАЦИОНЕР | [ОТВОРЕН]

      Графотекс заради зголемување на обемот на својата...