Категории
Производители
  • Casio
  • Lipa Mill
  • MAR-MAR
  • Office point germany
  • Pelikan
  • Tony Perotti

За нас

Т.Д. Графотекс е основано во 1993 год.

Почетоците се врзани со директни контакти и дистрибуција на програмите на PELIKAN writing instruments, school – office, PELIKAN Hardcopy (тонери, рибони, мастила за печатари) и BASF EMTEC audio & video. Во 2005 год. станува стратешки партнер на еден од најголемите дистрибутери на Балканот за потрошен, канцелариски и школски материјали, фирмата GATARIC – D.O.O. со седиште во Дервента, БиХ.

Графотекс е во постојан подем со воведување на нови, квалитетни и ексклузивни програми на македонскиот пазарPELIKAN Geha (шредери, ламинатори)HERLITZ, OFFICE POINT, DONAU, TIP – TOP OFFICE,KOH I NOR, ANSMAN, EDNET, GENIE, PAPIRUS, MAR – MAR, LIPA MILL, BEOTELEPROM, TONY PEROTTI, RONCATOи др. Не случајно е долгогодишен партнер на големите потрошувачи од банкарството, телекомуникациите, мобилната телефонија, јавните претпријатија, министерства како и на широката книжарска мрежа во Македонија. Во последниве неколку години забележливо е големото присуство на нашите брендови во ланците супермаркети на TINEX, VEROPULOS, RAMSTORE, TUŠ, REPTILREPLEK MARKET HUBO, MR.BRICOLAGE и други.

Продолжи
Валути
clear-bug-div
ISO
Графотекс на Facebook