Категории
Производители
  • Casio
  • Lipa Mill
  • MAR-MAR
  • Office point germany
  • Pelikan
  • Tony Perotti
Лепаци и селотејпи

Лепаци и селотејпи

Лепаци во стик
Лепаци во стик
Лепаци во туба
Лепаци во туба
Селотејпи
Селотејпи
Лепаци и селотејпи

Лепаци и селотејпи

 Слика   Производи+   Цена   Купи сега 
ЛЕПАК РОЛЕР 50мл.  ЛЕПАК РОЛЕР 50мл.

Чист, јасен и сигурен. Идеален за универзална апликации на училиште, дома и во канцеларија.

 
33.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ЛЕПАК СТИК 10гр.  ЛЕПАК СТИК 10гр.

Солиден лепак за хартија и картички. Лесно се пере и е нетоксичен

 
23.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ЛЕПАК ТЕЧЕН 50ml.  ЛЕПАК ТЕЧЕН 50ml.

Чист, јасен и сигурен. Идеален за универзална апликации на училиште, дома и во канцеларија.

 
23.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
СЕЛОТЕЈП 15 х 10  СЕЛОТЕЈП 15 х 10  15.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
СЕЛОТЕЈП 15 х 33 БЛИСТЕР  СЕЛОТЕЈП 15 х 33 БЛИСТЕР  25.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
Валути
clear-bug-div
ISO
Графотекс на Facebook