Категории
Производители
  • Casio
  • Lipa Mill
  • MAR-MAR
  • Office point germany
  • Pelikan
  • Tony Perotti
Ситен Канцелариски прибор

Ситен Канцелариски прибор

Ножици
Ножици
Скалпери
Скалпери
Иглички за хефтање
Иглички за хефтање
Спајалици
Спајалици
Штипки за хартија
Штипки за хартија
Ластичиња
Ластичиња
Самолепливи мемо стикчиња
Самолепливи мемо стикчиња
Коцки блок хартија
Коцки блок хартија
Лепаци и селотејпи
Лепаци и селотејпи
Конопи
Конопи
Прибор за печати
Прибор за печати
Лењири
Лењири
Ситен Канцелариски прибор

Ситен Канцелариски прибор

Карактеристики на Производот
 Слика   Производи+   Цена   Купи сега 
ЈАСТУЧЕ ЗА ПЕЧАТ МЕТАЛНО ВИОЛЕТОВО  ЈАСТУЧЕ ЗА ПЕЧАТ МЕТАЛНО ВИОЛЕТОВО  77.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
БОЈА ЗА ПЕЧАТ 30мл. ВИОЛЕТОВА  БОЈА ЗА ПЕЧАТ 30мл. ВИОЛЕТОВА  25.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
БОЈА ЗА ПЕЧАТ 30мл. СИНА  БОЈА ЗА ПЕЧАТ 30мл. СИНА  25.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП  ДЕЛУКС  ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ДЕЛУКС  338.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ИГЛИЦИ ЗА ХЕФТ МАШИНКА 10  1/1000  ИГЛИЦИ ЗА ХЕФТ МАШИНКА 10 1/1000  11.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ИГЛИЦИ ЗА ХЕФТ МАШИНКА 24/6 1/1000  ИГЛИЦИ ЗА ХЕФТ МАШИНКА 24/6 1/1000  17.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
КОРЕКТОР ЛЕНТА 4,2мм  КОРЕКТОР ЛЕНТА 4,2мм  50.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
КОЦКА БЛОК БЕЛА 1/800  КОЦКА БЛОК БЕЛА 1/800  153.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
КОЦКА БЛОК ШАРЕНА 1/800  КОЦКА БЛОК ШАРЕНА 1/800  173.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
КУТИЈА ЗА СПАЈАЛИЦИ  КУТИЈА ЗА СПАЈАЛИЦИ  38.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ЛАСТИЧИЊА 38 мм 100гр  ЛАСТИЧИЊА 38 мм 100гр  58.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ЛАСТИЧИЊА ШАРЕНИ 45 мм  ЛАСТИЧИЊА ШАРЕНИ 45 мм  62.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ЛЕПАК РОЛЕР 50мл.  ЛЕПАК РОЛЕР 50мл.

Чист, јасен и сигурен. Идеален за универзална апликации на училиште, дома и во канцеларија.

 
33.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ЛЕПАК СТИК 10гр.  ЛЕПАК СТИК 10гр.

Солиден лепак за хартија и картички. Лесно се пере и е нетоксичен

 
23.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
ЛЕПАК ТЕЧЕН 50ml.  ЛЕПАК ТЕЧЕН 50ml.

Чист, јасен и сигурен. Идеален за универзална апликации на училиште, дома и во канцеларија.

 
23.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
МАСТИЛО ЗА ПЕЧАТ СИНО 30мл  МАСТИЛО ЗА ПЕЧАТ СИНО 30мл

1230000

 
25.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
МЕМОСТИК 50х40 НЕОН МИКС  МЕМОСТИК 50х40 НЕОН МИКС  184.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
МЕМОСТИК 75 х 50 100Л. ЖОЛТ  МЕМОСТИК 75 х 50 100Л. ЖОЛТ  26.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
МЕМОСТИК 75 х 75 1/12 100л.  МЕМОСТИК 75 х 75 1/12 100л.  26.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
МЕМОСТИК 75 х 75 РОЗЕВ 1/12  МЕМОСТИК 75 х 75 РОЗЕВ 1/12  26.00 ден. Купи сега 
Додади за споредба 
Додади во желботека
Валути
clear-bug-div
ISO
Графотекс на Facebook