Хуманитарна Back to School Акција на Графотекс и Веро !

Графотекс и Веро во голема хуманитарна акција за помагање на образованието на децата од СОС детското село!

Со купување на училишен прибор од брендовите на Графотекс – PelikanLipa Mill и S-Cool вие помагате за непречено образование на децата и младите од СОС детското село, а за возврат за секоја сметка во вкупна вредност од 500 денари од истите брендови добивате и ПОДАРОК ПАКЕТЧЕ СО УЧИЛИШЕН ПРИБОР….

За време на акцијата која трае од 10.09.2020 година до 15.10.2020 година Графотекс донира по:

  • 1 денар за секоја купена тетратка од брендот Lipa Mill
  • 1 денар за секое купено парче школски прибор (дрвени бои, фломастери, водени, темперни бои, блокови …итн) од брендовите Pelikan и S-Cool 
  • 10 денари за секој купен школски несесер, етуа од брендот S-Cool

Со поддржување на оваа акција вие директно помагате на:

  • 47 деца од предучилишна возраст
  • 110 деца во основното образование
  • 42 деца во средното образование
  • 20 младинци на факултет

Секое дете заслужува еднаква шанса за образование! 

*Сите права се задржани. Забрането е преземање на оваа содржина без претходна согласност од авторот

1 thought on “Хуманитарна Back to School Акција на Графотекс и Веро !”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Shopping Cart
Scroll to Top