Заштитни маски KN95 во Графотекс

Графотекс е компанија која на македонскиот пазар постои уште од 1993 година со примарна дејност увоз, големопродажба и дистрибуција на Канцелариски Материјали и Тонери од најпознатите европски и светски брендови и производители како Pelikan, Herlitz, Geha, Media Range (Германија) , CASIO (Јапонија), Retech (Кина), Tekiner Group (Турција) GPV (Романија) итн.

Нашите клиенти, во кои влегуваат голем број на компании, големопродажни и малопродажни објекти на македонскиот пазар, сакајќи да ги заштитат своите вработени, а со тоа и самата компанија, во последниот период во повеќе наврати ни се обратија со барање за квалитетни заштитни маски. Ние, како и секогаш, сакајќи да им излеземе во пресрет на барањата на нашите партнери извршивме увоз на заштитни маски КН95 (N95=KN95=FFP2) кои ги поседуваат сите безбедносни сертификати и ги задоволуваат сите потребни стандарди за заштита од вируси, бактерии и загаденост во воздухот.

Маските KN95 според последните научни истражување, обезбедуваат највисоко ниво на заштита од вируси, бактерии и загадување од дури 95%, во споредба со памучните маски – 76%, и хируршките маски за еднократна уотреба – 73%.

Графотекс како компнија, како доказ за својот квалитет во работењето и грижа за околината и животната средина е горд сопственик на два различни сертификати ISO9001 (сертификат за квалитет) и ISO14001 (сертификат за заштита на животната средина).

Комплетните карактеристики на маските KN95 можете да ги видите со клик тука.

Сертификатите кои ги поседуваат нашите маски можете да ги видите со клик тука (сертификат KN95) и тука (сертификат за усогласеност).

Погледнете го видеото во продолжение кое ќе ви ја прикаже генијалноста со која маските КН95 ги сопираат и најмалите честички ↓

*Сите права се задржани. Забрането е преземање на оваа содржина без претходна согласност од авторот.

Leave a Comment

Shopping Cart
Scroll to Top