Категории
Производители
  • Casio
  • Lipa Mill
  • MAR-MAR
  • Office point germany
  • Pelikan
  • Tony Perotti

Политика за испорака и враќање

Политиката за испорака на www.grafoteks.com.mk појаснува кои се условите и начинот на испорака на купените производи.

Графотекс во моментов нуди испорака во Скопје; системот за испораки до сите поголеми градови во Македонија е во пробна фаза.

Нарачаните производи кои во моментот се на залиха и се нарачани во периодот од 09:00 до 17:00 часот во работните денови ќе ви бидат испорачани наредниот работен ден меѓу 09:00 и 17:00. 

Производите кои во моментот се на залиха, а се нарачани надвор од горенаведените периоди за нарачки или во ден на државен празник, ќе ви бидат испорачани првиот нареден работен ден во периодот од 09:00 до 17:00 часот. 

Трошоците за испорака се следни: доколку тежината на нарачката е помала од 10 кг, нарачателот плаќа фиксен трошок за испорака во износ од 120 денари (со ДДВ),

- Доколку тежината на нарачката е поголема од 10 кг, нарачателот плаќа фиксен трошок за испорака во износ од 240 денари (со ДДВ).

Објавување на промени 

Доколку има некои промени во нашата политика на испорака истите ќе бидат објавени во оваа изјава за политика на испорака, на почетната страница и на други места за кои сметаме дека се соодветни.

Благодариме.

Последна промена: 23 април 2012 год.

Продолжи
Валути
clear-bug-div
ISO
TAG Cloud
This will be shown to users with no Flash or Javascript.
Графотекс на Facebook